Min systers porrfilm

Jag har en syster som går på universitetet och jag har hört att hon är ett ganska bra ligg. Hon kom hem förra helgen och jag visste att hennes nya kille skulle komma på besök, så jag la min lilla kamera i rummet. För att bekräfta ryktena. Och jag är inte det minsta ledsen, för jag fick veta att min syrra rider som ett proffs. Hon är en liten bitch och jag gjorde en svensk porrfilm som gav mig stånd. Jag trodde aldrig att jag skulle runka när jag såg min syster rida som en liten slampa, men jag kunde inte låta bli. Hennes svensk porrfilm är bättre än många på nätet – helt enkelt för att jag känner henne och sover i rummet intill hennes. Jag har tur som bor i samma hus som en sådan slampa. Porrfilmen börjar med att hon smeker sina bröst och nyper i bröstvårtorna för att göra killen redo, sedan sög hon hans kuk och slickade hans kulor, red som en rodeostjärna, och hon lät honom till och med ta honom i arslet. Ja, min syster har analsex! Och hon verkar verkligen gilla det, för killen stoppade först in ett finger och då tog hon tag i hans dase och pekade den mot rumpan och hjälpte honom trycka in den. Det är synd att hon pluggar för hon skulle vara mycket bättre som porrstjärna – hon har verkligen talang. Och vad ska jag göra med inspelningen? Ärligt talat kommer jag skala banan ett par gånger till. Jag bryr mig inte – att runka medan jag tänker på syrran känns okej. Jag tittar ju bara.